PMS Tenuto Muziekinstrumenten

PMS Tenuto is een officieel Pro Shop Selection Centre voor Yamaha koper instrumenten en dit als enige voor ons land. Hier kan je naast duurdere modellen ook de instappers uitgebreid testen en aan je wensen laten aanpassen. Ook alle andere instrumente, zoals gitaren, bassen, drums, versterkers, ... maken wij voor jou gebruiksklaar: afstellingen, stemmen, modifiëren, laseren, het hoort allemaal tot ons aanbod. Kom het terplaatse bespreken. Hans en zijn team staan voor jullie klaar!

Gepersonaliseerde gitaar

We gaan met jou samen bekijken hoe we de gitaar beter op jou kunnen afstellen. Van reinigen, werken aan de fretten, snarenwissel, tunen, onderhouden, herstellen, ... we doen het allemaal. Bovendien hebben we een ruime keuze aan effectpedalen waarin we je kunnen adviseren.

Gepersonaliseerde blaasinstrumenten

Onze grote specialiteit is het personaliseren van blaasinstrumenten. Samen met hou streven we naar een optimalisatie van je speelcomfort, klank en beleving. Samen met onze professionele klanten hebben we de beste producten kunnen selecteren om de toonkwaliteit van je instrument te verbeteren.

Erkend YAMAHA
Pro Shop Selection Centre