PMS Tenuto Muziekinstrumenten

Blaasinstrumenten

Als specialist blaasinstrumenten, met vele honderden klanten uit de fanfare- en harmoniewereld, studenten van de omliggende academies, vele liefhebbers, hebben wij een vaste traditie opgebouwd om alle mogelijke oplossingen te bieden voor deze mensen. We hebben een uitgebreid gamma van hout- en koperblazerinstrumenten. Onze hofleverancier Yamaha biedt ons bijna alle mogelijkheden van blokfluit tot tuba. Bovendien zijn wij een officieel Yamaha Selection Centre voor de koperblazers waar we de mogelijkheid bieden het professionele gamma te kunnen aanbieden aan ieder die het graag wil testen. Ons personalisatie-programma laat toe om aanpassingen te doen om deze instrumenten nog meer naar de hand te zetten. 

Daarnaast zijn we ook voorzien van vele keuzemogelijkheden van instapmodellen, waar beginners voor een correct budget een kwalitatief instrumentkunnen kiezen waarvan ze vele jaren plezier zullen hebben. 

Natuurlijk hebben we honderden accessoires zoals mondstukken, rietjes, staanders, hoesjes maar ook metronomen, stem-machientjes, microfoons, opname toestellen... teveel om hier allemaal op te lijsten. Kom een kijkje nemen, misschien vind je wel een origineel kadootje voor de opkomende kerstperiode!! Bij PMS Tenuto is het immers altijd feest. 

Houtblazers:  Fluit I Klarinet I Saxofoon I Hobo I Fagot

Koperblazers:  Bugel I Bariton I Cornet I Euphonium I Tenor Horn I Trombone I Tuba

Houtblazers

Fluit I Klarinet I Saxofoon I Hobo I Fagot

Koperblazers

Bugel I Bariton I Cornet I Euphonium I Tenor Horn I Trombone I Tuba I Trompet

Personaliseer je muziekinstrument!

Aan alle instrumenten kan gesleuteld worden. Gezien het brede publiek dat we hier hebben, konden we de expertise opgebouwen om muziekinstrumenten te 'tweaken'. Dat kan op allerhande manieren gebeuren. We kunnen je op vele vlakken helpen, bespreek het oin de winkel met de specialisten:

  • Gitaren
  • Drums
  • Versterkers
  • Laseren