PMS Tenuto Muziekinstrumenten

PMS Tenuto heeft een nieuwe gezicht gekregen. Dit is een stap vooruit: alles is veel overzichtelijker en de muzikanten kunnen veel makkelijker hun weg vinden in het grote gamma van aangeboden producten. De persoonlijke service staat centraal bij PMS Tenuto, iets wat vele honderden klanten al lang weten...

Lees meer over: Onze nieuwe winkelOnze historiek I Ons team I Onze klanten

Een blik in onze nieuwe winkel

Vernieuwing van onze winkel in 2021

Eind van het jaar wordt het programma 'Andermans Zaken' van Kamal Karmach uitgezonden. Hier is PMS Tenuto aan de beurt, we hebben deze nieuwe website maar ook de hele organisatie, incluis interieur van de winkel is prachtig vernieuwd. Wees welkom en neem een kijkje in onze aanbiedingen die we hebben.

De datum van uitzending zetten we uiteraard op deze site.

Hans Wuestenberg en Kamal Karmach

Hoe is PMS Tenuto ontstaan?

Hans Wuestenberg begint zijn muzikale opleiding als 5-jarige bij Jozef Mertens in de fanfare “Vreugdegalm” Linter. Vervolgens neemt hij lessen bij toenmalige dirigent en trompettist Arthème Vanderhoeft en zijn zoon slagwerker Camile

 Vanderhoeft. Hans wordt o.a. nationaal laureaat slagwerk van het muziekverbond van België.

Later gaat hij naar de muziekacademie in Tienen waar hij les krijgt van Jozef Janssens, Manu Mellaerts, Koen Cools en Argo Penné. Vervolgens gaat hij studeren aan het Conservatorium in Brussel in de klas van Guido Segers. Hierna verdiept hij zich in de saxhoorn in het Conservatorium van Antwerpen o.l.v. Frans Violet.

In die periode maakt Hans ook deel uit van het gerenommeerd Gabrieli groot koperensemble en werkt hij freelance voor de "Vlaamse Opera en het Nationaal Orkest." Daarnaast maakt hij ook 5 jaar deel uit van het "Belle Epoque Orchestra," een professioneel symfonisch orkest o.l.v. Wim Brabants. Ook speelde hij een tiental jaar in de brassband "Terpsichore." Eerst als solocornet, en later als soprano bij "brassband Willebroek." Tot slot speelde hij ook bij brassband Metropole, dat later zal omgedoopt worden tot "Festival Brassband."

Hans haalt ook de regeringsmedaille in de academie van Willebroek en hij studeert af aan de richting Jazz in de academie van Tienen. Tegenwoordig is Hans zaakvoerder van muziekhandel PMS Tenuto in Tienen en dirigent van het Hagelands Fanfare Orkest (tweevoudig nationaal Vlamo laureaat, afdeling uitmuntendheid, en momenteel geplaatst in eredivisie), harmonieorkest Feniks Hoegaarden en in de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Gingelom. Hij is tevens spelend lid bij BB Rummen o.l.v. Dhr Petré.

Wie is wie?

Hans Wuestenberg

zaakvoerder & alle instrumenten

Annemie

sales & service

Eric

sales, product specialist & service

Wie kan er bij PMS Tenuto terecht?

Fanfare & Harmonie

Professionele artiesten

Academies & Conservatoria

Alle muziekliefhebbers